top of page

Geboorte

Baby op komst?

Een van dé belangrijkste momenten in jouw leven. En jij wil deze gebeurtenis niet zomaar laten voorbij gaan. Jij wil de geboorte van je kindje aankondigen op een unieke manier, zoals je nog niet vaak gezien hebt. maar wel op een manier die echt bij jullie past.

Misschien hebben jullie al een kindje en wil je dat het geboortekaartje het verhaal van jullie eerste kindje verder vertelt, of wie weet wil je wel iets helemaal anders. Alles kan, alles mag. Want bij Fiegrafique verzekeren we een totaalconcept volledig op maat. Weet je niet zeker of iets kan? Wij zorgen ervoor. 

Waarom kiezen voor een totaalconcept?

 1. Uniek en persoonlijk: Een totaalconcept op maat zorgt ervoor dat elk detail van jouw bijzondere gelegenheid perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid. 
   

 2. Volledige coördinatie: Je hoef je geen zorgen te maken over het coördineren van verschillende leveranciers. Ik regel alles voor jou, van geboortekaartjes tot bedankjes, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van jouw zwangerschap.
   

 3. Consistentie en harmonie: Zorgt voor consistentie en harmonie in alle aspecten van deze gelegenheid. Elk element, van de geboortekaartjes tot de bedankjes, wordt zorgvuldig op elkaar afgestemd voor een samenhangend geheel.
   

 4. Tijdsbesparing: Door te kiezen voor een totaalconcept op maat bespaar je kostbare tijd. Je hoeft niet te zoeken naar verschillende leveranciers en kunt vertrouwen op één team dat alles voor je regelt.
   

 5. Professioneel advies: Ik sta klaar om je te begeleiden en professioneel advies te geven tijdens het hele proces. Ik luister naar jouw wensen en ideeën en vertaal deze naar een uniek concept dat jouw verwachtingen overtreft.
   

 6. Stressvrij genieten: Jij kan zorgeloos genieten van jouw zwangerschap. Ik neem de planning, organisatie en uitvoering uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van mooie herinneringen.

Kies voor een totaalconcept op maat en maak van jouw gelegenheid een onvergetelijke ervaring waarbij elk detail perfect is afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

We starten met een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat jullie wensen zijn en of ik jullie hierbij kan helpen.

We doorlopen het proces,

ik geef jullie uitleg over de mogelijkheden en de prijzen.

Willen jullie samenwerken

met mij? Superleuk!

Dan kunnen we meteen een keuzegesprek inplannen waarbij we alles finaal gaan samenstellen, van kaartje tot totaalconcept.

Kennismaking

Jullie kiezen om samen te werken met Fiegrafique! 

We gaan samen aan de slag om jullie droomconcept samen te stellen. We bespreken het kaartje en de bijhorende doopsuikerbedankjes.

Daarna ga ik aan de slag voor jullie en bezorg ik jullie een digitaal ontwerp van het geboortekaartje. Staat dit op punt? Super!

Dan laat ik hiervan een papieren proefdruk maken.

Keuzegesprek

Het papieren proefdruk is er.

 

Ik nodig jullie graag uit om samen het proefdruk te bespreken en het totaalconcept aan jullie

voor te stellen.

Zo zien jullie alvast het totaalplaatje, nét zoals jullie wondertje al geboren zou zijn.

Proefdruk

Kiezen jullie voor een totaalconcept op maat, afgewerkt door mij? Dan zorg ik dat jullie geboorteconcept

ca. 3 weken voor de uitgerekende datum klaar is.

Jullie geboorteconcept wordt thuis of in de materniteit afgeleverd.

Net zoals de geboortekaartjes,

zo hoeven jullie zich nergens

geen zorgen over te maken.

Levering

Totaalconcepten

Diy

Het ontwerp van jouw uniek geboortekaartje samen met alles wat je nog nodig hebt voor

de uitwerking van jouw doopsuikerconcept,

incl. voorbeeld en persoonlijke

support via Whatsapp.

Deluxe

Een tot in de puntjes, afgewerkt totaalconcept waarbij je kosteloos gebruik kan maken van het beschikbare presentatiemateriaal.

Exclusive

Wil je nét dat tikkeltje meer? Geniet van een zorgeloze ervaring terwijl wij jouw bijzonder moment omtoveren tot een onvergetelijke herinnering.

Inspiratie

Geboorteconcepten

Emmanuelle, mama van Charles

Ann-Sophie heeft ons prachtig geboortekaartje met veel zorg en liefde ontworpen in een mum van tijd. Ze is professioneel, weet van wanten en is supervriendelijk. Na de geboorte van onze zoon is ze de kaartjes komen afleveren aan huis. We raden Fiegrafique aan iedereen en aan komen (voor ons volgende kindje) zeker terug!
bottom of page